Як вибрати шезлонг для дачі?

Як вибрати шезлонг для дачі?

Крісло-шезлонг - найкращий друг на відпочинку. На ньому можна спати, засмагати, читати, слухати музику, пити коктейлі, спілкуватися з друзями та дивитися на зірки. Будь-який вид пасивного відпочинку з лежаком буде вдвічі комфортнішим. Але, перш ніж купити шезлонг, давайте розберемося, які вони бувають і як правильно вибрати садовий шезлонг.

  1. Дерев'яні крісла - чудово себе зарекомендували як безпечні, екологічні та надійні. Вони добре вписуються в будь-який дизайн саду. Але дерево вимагає догляду, до того ж ціна таких лежаків висока, а вага обмежує можливості переміщення.
  2. Металеві - міцні, легкі. З металу виготовляється каркас крісла, тому такий шезлонг - розкладний у більшості випадків. На основу натягують спеціальну тканину - парусину, ПВХ або інший міцний зносостійкий матеріал.
  3. Пластик - найчастіше з нього роблять лежаки для басейну. Пластик дуже легкий, не боїться вологи, легко миється, тому пляжні крісла із пластику популярні біля водойм та басейнів. Термін служби пластикових меблів менший, ніж у дерева або металу, але при цьому вони набагато дешевші.
  4. Плетені шезлонги зі штучного ротанга - це завжди дорого та презентабельно. Такий варіант чудово виглядає і на зеленій галявині, і біля басейну, і на закритій терасі.

Види садових лежаків

Бувають складними, монолітними та навіть підвісними. Складні дуже зручні щодо зберігання, вони не займають багато місця. Крім того, вони можуть видозмінювати форму - і стілець-шезлонг легко можна перетворити на шезлонг-розкладачку. У монолітних всі деталі міцно з'єднані між собою, конструкція більш громіздка, але й міцніша, оскільки немає рухомих деталей. Підвісний варіант - зручний та незвичайний. Це є сталевий каркас, до якого кріпиться шезлонг. Оскільки він кріпиться тільки у верхній точці, крісло може вільно розгойдуватися.

Шезлонги Polio

Італійський виробник садових меблів Di Volio подбав про те, щоб меблі для вашого саду та дачі були не тільки красивими, але й максимально зручними, надійними та довговічними. Купити лежак від Di Volio - це забезпечити собі таке місце для відпочинку, де ви зможете відмінно розслабитися і забути про повсякденні турботи.

Крісло-лежак для дому Bolzano - це стриманий лаконічний дизайн та італійська елегантність. Безперечною перевагою моделі є можливість регулювати спинку в семи різних положеннях. Крім того, Bolzano легко складається і займається мінімум місця при зберіганні. Ну, а надійний каркас і міцний текстиль забезпечать вам комфортний куточок відпочинку протягом багатьох сезонів.

Шезлонг з ротангу Ciampino з футуристичним дизайном чудово виглядатиме на галявині сучасного будинку. Він виконаний зі штучного ротанга ручного плетіння, надзвичайно стійкого до вологи, сонця та інших руйнівних факторів навколишнього середовища. Для додаткового комфорту лежак оснащений 4-сантиметровим матрацом з тканини з водо- та брудовідштовхувальною поверхнею.

Який би варіант меблів ви не вибрали, ми впевнені, що вони забезпечать вам улюблене місце літнього відпочинку!

З нашого блогу Показати ще
Як вибрати батут? Корисні поради
Як вибрати батут? Корисні поради
Як вибрати шезлонг для дачі?
Як вибрати шезлонг для дачі?
Як правильно підібрати меблі для відпочинку?
Як правильно підібрати меблі для відпочинку?
Hop-Sport Outtec Di Volio Jumi Chomik