Як вибрати батут? Корисні поради

Як вибрати батут? Корисні поради

Якщо у вас є дача, будинок і діти, то вам не обійтися без покупки батута! Це насамперед весело! І, повірте, не лише дітям. Стрибки, кульбіти, відчуття польоту - ви знову відчуєте себе дитиною!

Крім радості від стрибків батути мають ще масу корисних властивостей:

Види батутів

Тепер варто поговорити про те, який батут купити найкраще саме вам. Подумайте, скільки дітей та якого віку планується допускати до стрибків. Можливо, ви розглядаєте батути для дорослих. Від цього залежить, на який розмір вам орієнтуватися. Якщо у вас одна дитина віком до 3-х років, і ви хочете купити батут у квартиру, то можна розглядати надувний та маленький. Для старших дітей чи компанії доцільно купити батут із сіткою та встановити його на вулиці. Поширені розміри:

І не забудьте уточнити у виробника максимально допустиму вагу, дозволену для вашого батута.

Варіантів ігор та розваг буде більше, чим більшого розміру батут. Ціна, відповідно, також зросте. І для великого обладнання потрібно багато місця. Враховуйте, що він стоятиме у вас на подвір'ї принаймні з квітня по жовтень.

Батути для дому: рекомендації щодо вибору

Головне для батьків - безпека дітей під час активних ігор.

Батут має бути міцним. Найнадійніший каркас - із товстих сталевих елементів, які не погнуться під час активних стрибків.

Сітка, яка так і називається - захисна, перешкоджає падінню дітей з полотна батута. Матеріал, як правило, міцний поліестер. Сітка має бути натягнута, щоб амортизувати дітей, але при цьому не залишати на шкірі механічного опіку, коли дитина налітає на сітку. Ідеальний варіант - м'яка, еластична, але міцна. За типом кріплення може бути зовнішньою або внутрішньою. Для маленьких дітей рекомендується домашній батут із внутрішньою сіткою, оскільки стійки такого батута знаходяться за сіткою, відповідно ризик травм значно знижується. Зовнішня сітка підходить для старших дітей, оскільки внутрішній простір буде більшим.

Пружини - міцні, заховані під товстим матом, знов-таки, з метою безпеки. Кількість пружин прямо залежить від діаметра полотна.

Загалом, щоб вибрати хороший батут для дому, який не доведеться міняти через 2-3 сезони, потрібно дивитися і на якість матеріалів, і якість швів, і на фірму виробника. Розглядайте виробників, які вже не перший рік на ринку, і про них є відгуки. Наприклад, батути Hop-Sport, представлені на нашому сайті вже багато років продаються на європейському ринку, та понад 5 років на українському. Тому у якості наших батутів ми впевнені на 100%, що підтверджується численними позитивними відгуками наших клієнтів.

З нашого блогу Показати ще
Як вибрати батут? Корисні поради
Як вибрати батут? Корисні поради
Як вибрати шезлонг для дачі?
Як вибрати шезлонг для дачі?
Як правильно підібрати меблі для відпочинку?
Як правильно підібрати меблі для відпочинку?
Hop-Sport Outtec Di Volio Jumi Chomik